The Darker Instinct.

YAHOOO! Snacka om att jag blev glad när jag fick detta sms från TK igår?! : Jag kommer med goda nyheter !! :D :D Min far kan köra oss till GBG och TAKIDA ! :D Tjoho! <3  (haha för att citera henne exakt (a) )
Vi tackar och bockar TK's pappa för detta! Dessa 32 dagar (ja, jag håller räkningen) som är kvar blir det att dunkadunka deras nya album The Darker Instinct. Jag har inte ens lyssnat igenom hela albumet än, men de gamla låtarna är bra så vi får hoppas att dessa håller samma klass! ;]

26 november flickor <3
26 november flickor <3

xxlk ♥

Härliga Helg

Helgen har varit kanon! Igår på förmiddagen var jag inne i växjö med min mamma och kollade på gymnasierna. Och det finns för mycket att välja på! Men det lutar nog mest åt Samhäll-ekonomi på Procivitas.

Idag har jag varit och solat med mina flicks. Beach 2010! kör vi på.. Vi ska hålla på nu varje söndag och även simma när vi känner för det så vi får Albas kropp i Into The Blue (y) :


haha kolla på denna filmen! Härlig är den och man önskar att man bodde i något varmt land med en snygging som Paul Walker.. haha. Drömma kan man alltid :D

Igår skulle vi se på film hos marcus men dem var inte bra så vi spelade rock band istället en stund och sedan gick vi ut lite med Milo (marcus hund som måste vara den sötaste i världen!) Extra gosig var han igår med, hihi ♥ Sedan spelade vi 4-mannakotte. Det var inte igår man körde det spelet! Jag trodde min mage skulle spricka så mycket vi skrattade! hahah härligaste vännerna har jag!

Senare blir det nog att va med emma kanske om jag hinner med plugget innan det blir för sent.

Save your givings for the living instead.

Två inlägg på en och samma dag! (Tack vare thilda)
Vi var ju på Lakers - AIK och jesus vilken match! Phu, ALLT hände i den matchen.
Till spelarna: Ligg bara kvar på isen om ni har riktigt ont! Och sluta skrämma livet av oss andra på läktaren (;
haha. Ja, jag har inte så mycket mer att säga om matchen men på busshållplatsen när vi skulle in så skulle jag knyta skorna och tror ni inte mobilen ramlade ut ur fickan! Som tur var kom jag på det på bussen och min lilla mamma fick springa ner och kolla om den var kvar. Sedan när jag hoppade av bussen efter matchen så hade jag givetvis tappat bort nycklarna också! Tror jag tappade dem på McDonalds på Samarkand. Så nu ska jag samla mod och gå ner till mamma och berätta detta. Vågar inte säga det till pappa , pappas perfekta flicka ni vet (a) hahahhah.

Lyssna! :
http://www.youtube.com/watch?v=gLdFQa1620w
Ta en stund av ditt liv och lyssna på dem andra låtarna på hans album också. Tro mig, det är värt det ♥

hm.. kanske borde fixa till bloggen lite om man ska börja skriva ? hjälp sökes...

xxlk♥

Headline

Oj, det är löjligt hur dålig jag är på det här! menmen, nu kommer ett inlägg i alla fall för alla mina miljaders läsare ! hihi. Igårkväll var vi hemma hos Marcus och kollade på fotboll , VM-kval, Danmark - Sverige, 1-0. Och det är domarnas fel att vi inte blir med i VM detta år! Dem dömde bort två mål vi gjorde och Josse och jag blev lite sura för det (läs: fick några stora agressionsutbrott som slutade med hårda ord på facebook) haha men det gick över ganska fort och sen gick vi ut i den friska luften. Och vi fick med oss marcus isak och ludwig! Inte illa.

Idag hade vi tänkt åka in till Växjö och kolla på Lakers - AIK. Sägs vara en av årets matcher för dem så som Lakersfansen vi är (!) är  vi skyldiga det till laget ;) En riktig sporthelg har det varit för igåt tittade vi också hockey mellan vårt kära alvesta och skillingaryd.




Det blir en bild sen i somras. En av dem bästa dagarna sommaren 2009 ♥
Sne käke , ett annat minne från sommaren..

RSS 2.0